Visma 2009 in Ahoy Rotterdam

Van donderdag 26 tot en met zondag 29 maart 2009 vindt in Ahoy Rotterdam  de 41ste Visma plaats: de grootste hengelsportbeurs van de Benelux (editie 2013: klik hier). Groothandelaren, detaillisten, boten en toerisme tonen zich aan het publiek, bij het begin van het nieuwe visseizoen. Voor sportvissers de ideale gelegenheid om zich te laten informeren en andere visfanaten te ontmoeten. Nieuwe gadgets, visvakanties, koopjes, boten: alles dat nodig kan zijn bij hengelsport is er te vinden.

Professionals zijn aanwezig om nuttige tips te geven, er zijn er allerlei demonstraties, een vaste stokkenparade en bezoekers kunnen zich uitleven op het LandRover demonstratieparcours. Eten en drinken is te krijgen in een Ierse pub en in een Havencafé.  Voor de kinderen is er een Jeugdplein, met sportvis-helden van VisTV Marco Kraal en Ed Stoop. De beurs is geopend donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Visma 2010 in de Ahoy
Lees ook:Visma 2011 in Ahoy
Lees ook:Wonen&Co 2012 Groningen
Lees ook:Visma: hengelsportbeurs in de Ahoy
Lees ook:Tuin & Interieurbeurs Hengelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>