Boot Holland Aqua in Sneek

Van woensdag 17 tot en met zondag 21 september 2008 vindt Boot Holland Aqua plaats aan de afmeer –en wandelsteiger aan de Houkesloot in Sneek:  met een open verbinding naar het Snekermeer en tóch vlakbij het centrum van Sneek. Deze nieuwe watersportbeurs is de ‘natte’ versie van ‘Boot Holland’ in februari in Leeuwarden.    

 

Sloepen, motorboten, en zeilschepen liggen afgemeerd aan de paar honderd meter lange steigers. In een grote hal komt een overdekte markt met alles op het gebied van watersport. Maar er is meer: zeil –en surfclinics voor jongeren, een cursus manoeuvreren op de motor, zeilen met op afstand bestuurde lasers en varen met de watertaxi door het centrum van Sneek. In verschillende horecagelegenheden is live muziek. De organisatie is in handen van Boot Holland/Boot Holland Aqua en het WTC Expo Leeuwarden. Openingstijden alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur, de toegang kost 10 euro, kinderen tot 16 jaar mogen gratis mee (bron: persbericht)

 

 

Lees ook:Boot Holland 2011 in Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland in Leeuwarden
Lees ook:‘Boot Holland’: Leeuwarden Botenbeurs
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Jongeren en duurzaamheid centraal bij jubileum Strontrace

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boot Holland Aqua in Sneek

  1. Pingback: ‘Boot Holland’: Leeuwarden Botenbeurs | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>