Tractor Pulling Gelredome: groot spektakel

Op zaterdag 12 april 2008 brullen de motoren van speciaal voor  de wedstrijd opgepoetste super tractoren tijdens de 4e editie van de ‘Indoor Tractor Pulling’ in de Gelredome in Arnhem: de grootste op indoor gebied van Europa (update 2009: klik hier). Vanaf 19.30 wordt er gestreden in 7 klassen op twee wedstrijd banen. Een sterk deelnemersveld met meer dan 70 Nederlandse en Europese deelnemers, zoals ‘It Kypmantsje’, ‘Desperate Dan’, ‘The Judge’ en ‘Popeye gaan de strijd aan met de sleepwagen.    

Net als in de vorige succesvolle editie verschijnen in één compacte avondsessie tweemaal drie klassen aan de start: dezelfde klassen als in 2007. Actie, kracht en sensatie zijn de sleutelwoorden. Metershoge steekvlammen bij elke full pull maken de show compleet. Voor, tijdens en na het evenement kunnen de bezoekers op vertoon van hun entreekaartje de pitwalk en het rennerskwartier bezoeken en een praatje maken met de coureurs. Als primeur komt de meervoudig Nederlands, Europees en Eurocup kampioen ‘Inter techno Lambada’ met een compleet nieuwe machine. Tickets zijn online te bestellen en kosten € 23,50, kinderen tot en met 14 jaar € 10,=. De kassa is vanaf 16.00 uur open. Zie ook ‘EK tractorpulling Ahoy‘.

 

 

Lees ook:Indoor Tractor Pulling Gelredome
Lees ook:Eerste lustrum Tractor Pulling Gelredome
Lees ook:Indoor Tractor Pulling 2011 Zwolle
Lees ook:Superbike*IDM op TT-circuit Assen
Lees ook:Beachpull Nulde: vrijdag 8 en zaterdag 9 juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>