Indoor Tractor Pulling 2011 Zwolle

Zaterdag 22 januari 2011 biedt de IJsselhallen in Zwolle onderdak aan indoor tractor pulling: voluit de jaarlijkse Salland Olie Indoor Tractor Pulling (2013: klik hier). Het evenement is razend populair: ieder jaar vergapen duizenden toeschouwers uit binnen –en buitenland zich eraan hoe krachtpatsers in hun gevaartes tekeer gaan. Het deelnemersveld is een mix van de beste Nederlandse tractoren, aangevuld met een groot aantal buitenlandse toppers.

Tractoren zijn uitgerust met turbinemotoren uit bijvoorbeeld treinen, helicopters, bommenwerpers uit de Tweede Wereldoorlog en dragrace-motoren rechtstreek uit Amerika, om zoveel mogelijk PK’s op de baan te krijgen. Machines tot 8000 PK komen aan de start en laten de IJsselhallen op hun grondvesten schudden. Oordopjes zijn géén overbodige luxe! De tribunes staan pal naast de baan opgesteld, zodat het publiek maar een paar meter van de kolossen verwijderd is. Voor aanvang van de wedstrijd kan het publiek de machines van dichtbij bekijken en een praatje maken met de renners in het rennerskwartier. Salland Olie is voor de zevende keer hoofdsponsor van het evenement. De shows beginnen om 11.00 en om 18.00 uur.

Lees ook:Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Salland Olie Indoor Tractor Pulling Zwolle
Lees ook:Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Tractor Pulling in Zwolle
Lees ook:Indoor Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>