Nieuwe trend: condoomblowen

Vanaf 1 juni is het afgelopen met roken in het openbaar: dan mag er ook in horecazaken niet meer worden gerookt. Blowen in coffeeshops ook niet meer: dat is immers wiet in een shagje rollen, aansteken en oproken. Het eerste ludieke aternatief is in Amsterdam al gesignaleerd: condoomblowen. De wiet wordt verdampt en opgevangen in een ‘zippie’: een ballon. ‘Opgeblazen’ lijkt de zippie op een supercondoom.

 

Vanuit de blowcondoom kan de gebruiker haaltjes nemen, zonder dat iemand daar last van heeft. De coffeeshops zijn enthousiast. Volgens de Amsterdamse tv-zender AT5 is het in de hoofdstad inmiddels een hype. Het is alleen nog even niet duidelijk waarheen de gebruiker de geïnhaleerde damp moet uitblazen.

Lees ook:Gemeenten willen zelf gemeentewiet kweken
Lees ook:Softdrugs taboe in Urk
Lees ook:Bijna 10% coffeeshops te dicht bij scholen
Lees ook:Drastische plannen voor Amsterdamse Wallen
Lees ook:Autoloze zondag verdwijnt uit Amsterdam

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe trend: condoomblowen

  1. Pingback: Roken mág, als er een rookruimte is | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>