Gezond weer op: in de Jaarbeurs

‘Gezond Leven’, of de Nationale Gezondheidsbeurs, is de beurs voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken (editie 2013: klik hier). Bij de ingang krijgen alle bezoekers het beursmagazine: een hulpmiddel om niet te verdwalen in de ‘Gezond Leven Preventie Tour’. Dat is een wandelroute langs meer dan honderd standhouders en  gezondheidspaviljoens. De beurs staat van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari in de Utrechtse Jaarbeurs.  


De beurs is onderverdeeld in themazones: Medische zaken en testen, Voeding (gezond en ongezond eten, dik en mager, lijnen), Dagelijkse verzorging (huidtherapeuten, tandartsen en mondhygiënisten), Kuren en therapieën (therapieën, sauna, waterbehandelingen, massages), Een volledige check-up, Sport en Avontuur, Veilig en Gezond Wonen.
‘Gezond Leven’ is op alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Gezond leven in de jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Gezond & Wellness Beurs in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>