Nationale Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht

Vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari 2013 biedt de Jaarbeurs in Utrecht plaats aan de 6e editie van De Nationale Gezondheidsbeurs (2015: klik hier), de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. De beurs is ingedeeld in vier zones: Eten & Drinken, Sport & Wellness, Medisch en Verzorging. De beurs is voor iedereen die gezond wil zijn en blijven, met tal van aanbiedingen en gratis gezondheidstesten.

Zo kunnen bezoekers gratis hun oren laten meten, maar ook ogen, botten en bloeddruk en voeren diëtisten testen en metingen uit. Er zijn meerdere Gezondheidspaviljoens; zo biedt het Mond paviljoen tandvleescontroles en het Voet Paviljoen een uitgebreide voetencheck. De zone Wellness biedt sportproducten en –testen en wellness-vakanties. Op het grote podium geeft een groot aantal  uiteenlopende specialisten op het gebied van gezondheid lezingen. Catherine Keyl leidt vrijdag het debat ‘Iedereen wordt 100!’ De beurs is iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten 12,50 euro (aan de kassa), kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Gezond & Wellness Beurs in Leeuwarden
Lees ook:Gezond weer op: in de Jaarbeurs
Lees ook:Maandag 29 februari: evenementen op Schrikkeldag
Lees ook:Naturisme Totaal in Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>