Over de grens: Miljonairs fair, kunst, paarden en elektronica

Wat gebeurt er bij de buren? Over de grens, op nog geen twee uur rijden hier vandaan, vinden ook beurzen en evenementen plaats, die voor menigeen interessant kunnen zijn. Deze week vooral voor mensen die zich wat kunnen permitteren. Hebt u tips? U kunt ze kwijt onder ‘plaats reactie’.       

Miljonairs en zij die het graag willen zijn, treffen elkaar op donderdag 17 april tijdens de VIP-night van de Millionaire Fair in de XPO Kortrijk. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 april kan het gewone volk er terecht voor zaken als: blinkende bolides, dure diamanten en horloges, modeshows, entertainment, haute couture, haute cuisine, goede wijnen, champagne, kaviaar, kunst, wellness, private jets, huizen, interieur, geld en veel glamour en spektakel.

Liefhebbers van moderne kunst kunnen deze week in Keulen en Brussel terecht. In Keulen vindt van woensdag 16 tot en met zondag 20 april ‘ART Cologne’ plaats. De grote internationale beurs voor moderne kunst is te vinden in de Koeln Messe. De dag ervoor is de officiële opening voor bobo’s, de verdere dagen kan iedereen terecht van 12.00 tot 20.00 uur. Galeries in de stad organiseren tentoonstellingen op ‘ARTcity Cologne‘. Vijf dagen waant de stad Keulen zich de kunstmetropool van de wereld.

Brussel doet ook een gooi naar die titel: met ‘Art Brussel’. Van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april van 11.00 tot 19.00 uur en 21 april tot 22.00 uur (officiële opening op 17 april) in de Brussels Expo. De 26e editie van de beurs voor moderne kunst wordt de dag ervoor officieel voor en met bobo’s geopend . Zo’n 180 Galeries uit 24 landen presenteren het werk van meer dan 2000 kunstenaars. Verder nevenprogramma voor VIP’s, paneldiscussies, rondleidingen en links met privé en publieke culturele instituten.

Sportieve rijken kunnen van vrijdag 18 tot en met zondag 20 april hun hart ophalen in Hamburg op de ‘HansePferd Hamburg’, dagelijks 10.00-19.00 uur (weekend tot 19.30 uur) in de Hamburg Messe. Het tweejaarlijkse internationale evenement voor fans van paarden en paardensport, met een beurs met alles op het gebied van paarden, informatie, workshops, wedstrijden, demonstraties, parades en shows.

Modelbouwers en elektrotechneuten kunnen hun hart ophalen in de Westfalenhallen in Dortmund. Woensdag 16 tot en met zondag 20 april van 9.00 tot 18.00 uur en zondag tot 17.00 uur vinden ‘Inter Modellbau’ en ‘Hobbytronic’ plaats. Een modelbouwtentoonstelling en daarnaast de grootste beurs in West Duitsland met hardware, software, communicatie –en entertainment-elektronica.

Zie ook ‘Over de grens: Erotica, fitness, honden en auto’s‘.

Lees ook:Affordable Art Fair 2012 in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch in Autotron
Lees ook:Kunst- en antiekbeurs ART BREDA 2015
Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen
Lees ook:Affordable Art Fair – kunst voor de kleine beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>