Over de grens: Erotica, honden, fitness en auto’s

Wat gebeurt er bij de buren? Over de grens, vaak op nog geen uur rijden, vinden ook beurzen en evenementen plaats, die voor menigeen interessant kunnen zijn. Dat bleek uit een artikel over de Oldtimerbeurs ‘Techno Classica’ in het Duitse Essen, dat veel lezers trok. Vanaf vandaag verschijnt ieder weekend: ‘Bij de buren’, een blik over de grens naar ook voor ons interessante grote beurzen en evenementen in de daaropvolgende week. Zie ook ‘Over de grens week 16; Millionairs Fair, kunst, paarden’.

 


België,
Genk (20 km ten westen van Maastricht): zaterdag 12 april 2008 van 14.00-01.00 uur en zondag 13 april van 13.00 tot 22.00 uur: ‘Erotica’ (klik voor een filmpje van de Eroticabeurs 2007) in de Limburghal. Non-stop lap dance, 80 stripshows en zaterdag van 21.00-05.00 uur een  erotische afterparty voor 18+. Zie ook ‘Kamasutra in de Jaarbeurs Utrecht’.

België, Antwerpen: weekend 12 -13 april: ‘BRABO Show’, een internationale hondententoonstelling in de beurshal Antwerp Expo, met 1500 honden en 230 rassen. Brabo is een Belgische Kynologische Vereniging (een kynoloog is een hondenkenner). Zie ook ‘Dogshow Goes‘.

Duitsland, Essen: donderdag 10 – zondag 13 april voor vakbroeders, weekend 12-13 april voor iedereen (9.00-18.00 uur) in de beurshallen Messe Essen: ‘FIBO’: de wereld van de fitness, van sportkleding -en artikelen tot de nieuwste training -en voedingsmethoden en de actuele wellness trend. Shows met moderne dans, hiphop, martial arts en live optredens. Cycling rondes om aan mee te doen. Parallel FIBO POWER 2008: hét trefpunt voor bodybuilding en krachtsport.

Duitsland, Leipzig: zaterdag 5- zondag 13 april in de beurshallen Leipziger Messe ‘AMI & AMITEC’. Leipzig ligt weliswaar iet verder weg, maar de AMI is de grootste automobielbeurs in Duitsland én in heel Midden Europa. Alles op het gebied van de auto. AMITEC is de grootste beurs in Midden Europa voor auto-onderdelen, van zaterdag 5 tot en met woensdag 9 april. Geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Over de grens: Miljonairs fair, kunst, paarden en elektronica
Lees ook:Bij de buren: honden, dreamcars, diamanten, tuinen
Lees ook:Techno Classica Essen 2015
Lees ook:Techno Classica 2012 Essen – grootste oldtimerbeurs ter wereld
Lees ook:Techno Classica Essen – grootste oldtimerbeurs ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>