Dogshow Goes: Internationale Hondenshow

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Honden, baasjes en fans kunnen op zaterdag 5 en zondag 6 april 2008 (update 2009: klik hier) hun hart ophalen in Goes: in de Zeelandhallen, wanneer de Kynologenclub Zeeland haar jaarlijkse Internationale Honden Tentoonstelling organiseert: Dogshow Goes (een kynoloog is een hondenkenner). Meer dan 1800 honden, van minstens 200 verschillende rassen, zullen strijden om de titel: Beste van Dogshow Goes 2008. In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er van 22 maart tot en met 21 april geen treinen in Zeeland. Er  worden bussen ingezet langs het spoortrajet tussen Bergen op Zoom en Vlissingen. De extra reistijd bedraagt maximaal een half uur. Zie ook ‘Dierenpret in Houten‘.  

 

De inschrijving is intussen gesloten. De show wordt gehouden met toestemming van en volgens de voorschriften van de FCI en de Raad van Beheer van Kynologie in Nederland. De tentoonstelling is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entree kost € 6,=, 65-plussers en kinderen tot 12 jaar gratis. Honden van bezoekers worden niet toegelaten. Zie ook ‘Hondenshow Leeuwarden‘ en ‘Hondenshow Eindhoven’.

 

 

 

Lees ook:Dogshow Goes 2009
Lees ook:Hondenshow Eindhoven
Lees ook:Dogshow Goes 2011
Lees ook:Zeeland maandlang zonder trein
Lees ook:Hondenshow in IJsselhallen Zwolle

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dogshow Goes: Internationale Hondenshow

  1. Pingback: Dierenpret in Houten: katten, fretten, ‘Exoknaag’ en ‘Terraria’ | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>