Internationale rashondenshow in Leeuwarden

Op Tweede Paasdag, maandag 24 maart 2008, vindt in het WTC Expo Centrum in Leeuwarden de Internationale Rashondententoonstelling plaats, georganiseerd door Stichting Hondententoonstellingen Friesland. Er worden meer dan 2500 rashonden uit binnen –en buitenland verwacht op deze Paasshow. Daarmee is het de grootste eendaagse rashondenshow in Europa. Ook honden die niet staan ingeschreven voor de tentoonstelling, mogen tegen betaling van een eigen toegangskaartje ook naar binnen. Ze ook ‘Hondeshow Eindhoven‘.  

Naast de rashondenkeuringen zijn er verschillende activiteiten, zoals non-stop demonstraties van toppers in de ere –en demonstratiering: onder andere van politiehonden en honden van de luchtmacht, maar ook doggydance en demonstraties met frisbees en loopeenden. Voor entertainment zorgen goochelacts, de Graham Lowlanders en een Shantykoor verzorgen de muzikale begeleiding. De kleine kinderen kunnen terecht in een speciaal voor hen ingerichte kinderhoek. De hal is open vanaf 8 uur. De toegang kost € 10,=, kinderen tot 12 jaar € 5,= en publiekshonden € 7,=. Zie ook ‘Kattenshow met Pasen in Arnhem’.

 

 

Lees ook:Hondenshow in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Dogshow Goes 2011
Lees ook:Dogshow Goes 2009
Lees ook:Boerderijenfestival Orvelte
Lees ook:Internationale Hondententoonstelling Eindhoven

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Internationale rashondenshow in Leeuwarden

  1. Pingback: Kattenshow met Pasen in Arnhem | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>