Dierenpret in Houten: katten, fretten, ‘Exoknaag’ en ‘Terraria’

KatjesOp zondag 6 april 2008 (2009: klik hier) is het een levendige beestenboel in het Euretco Expo Center in Houten, wanneer ‘Dierenpret’ hier neerstrijkt. Katten, fretten, kleine dieren zoals knaagdieren en vogels en dieren in terraria, zoals reptielen, amfibieën en spinnen bevolken deze dag ieder eigen zalen van het Expo Center. Op één dag is er een kattenshow, een frettendag, ‘Exoknaag’: een evenement voor kleine dieren en ‘Terraria’, voor liefhebbers van dieren die in deze glazen bakken thuishoren. De deuren zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten € 8,=, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 5,=, kinderen tot 5 jaar gratis. Op de kattenshow zijn geen honden en fretten toegestaan, op de rest van ‘Dierenpret’ is dat geen probleem. Zie ook ‘Dogshow Goes‘.

 

FrettenOp de internationale kattenshow zijn katten uit binnen –en buitenland, informatie over de poezenbeesten en alle kattenbenodigdheden te vinden. Daarnaast wordt de 2e Nationale Frettendag gehouden: de enige speciale frettendag in Nederland. Naast informatie over fretten kunnen de diertjes met al hun benodigdheden worden gekocht. Op ‘Exoknaag’: ‘het andere kleindieren- evenement van Nederland’, zijn te vinden: exotische dieren, knaagdieren, muizen, ratten, cavia’s, chinchilla’s, stinkdieren, vleermuizen, vogels, planten en toebehoren. Er vinden verschillende keuringen van kleine dieren plaats. ‘Terraria’, Nederlands grootste terrariumevenement, is er speciaal voor liefhebbers van reptielen, amfibieën, spinnen, insecten, planten en toebehoren.

 

 

Lees ook:Dierenpret Houten 2009
Lees ook:Dierenpret in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Paraview, Sieraden, Reptilica & PC Groningen
Lees ook:Knoflookpad – een van de meest bedreigde amfibieën in Nederland – gespot in West-Brabant
Lees ook:Animal Event Hilvarenbeek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>