Den Haag uitgestorven, uitzonderlijk rustige ochtendspits

download (3)De ochtendspits op maandagochtend is uitzonderlijk rustig voor een maandag. De ANWB denkt dat veel mensen vrij hebben genomen, thuis werken of op een andere manier naar hun werk gaan. Eerder dacht de ANWB dat er een zware ochtendspits zou komen, vanwege de afsluiting van veel wegen voor het vervoer van staatshoofden en regeringsleiders naar de NSS, de nucleaire top in Den Haag.

De stad zelf lijkt uitgestorven. Vanwege de conferentie in het World Forum zijn veel straten afgesloten. Daardoor werd van tevoren rekening gehouden met flinke verkeersoverlast op andere plekken in de stad. De enige file stond bij het Nassauplein richting Koningskade in het centrum van de Hofstad. Rondom deze plek zijn veel straten dicht. Volgens de NS loopt ook het treinverkeer goed. Er zijn extra lange treinen ingezet.

Lees ook:Dinsdag enorm drukke ochtendspits verwacht door sneeuw
Lees ook:Files verwacht tijdens Tweede Kerstdag
Lees ook:Amsterdam door files slecht bereikbaar
Lees ook:Zware avondspits in Randstad vanwege zware regenval
Lees ook:Nederland in de greep van noodweer – drukste avondspits van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>