Zware avondspits in Randstad vanwege zware regenval

Zware regenval kan woensdag aan het eind van de middag leiden tot een zware avondspits in de Randstad. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Friesland. Weggebruikers moeten alert zijn op gevaarlijke situaties. Plaatselijk kan er binnen eenetmaal tijd meer dan 50 milliliter regen vallen.

In de ochtendspits deden zich veel problemen voor vanwege noodweer. In totaal stond er in het landruim 200 kilometer file, vijf keer meer als normaal op woensdagen in augustus. Rond de stad Utrecht was sprake van een verkeersinfarct als gevolg va neen ongeluk met een vrachtwagen, maar dat euvel is voorbij. Op de A7 bij medemblik ondervindt het verkeer tot 16.00 uur hinder van een ongeval. Op de rondweg A10 rond Amsterdam wordt veel hinder verwacht, omdat de westelijke rond nog altijd gedeeltelijk dicht is vanwege renovatie.

Lees ook:Verkeersinfarct rond Eindhoven
Lees ook:Verkeersinfarct Utrecht – Rijkswaterstaat: ‘stel reis uit’
Lees ook:Ernstig ongeluk A67 – snelweg afgesloten
Lees ook:Chaos snelwegen rond Utrecht
Lees ook:Botlektunnel dicht na noodweer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>