Vlieg in Douglas Dakota of Boeing 737 tijdens Flight Simulator Weekend ter wereld in Aviodrome

De twaalfde editie van het succesvolle en grootste Flight Simulator-evenement ter wereld vindt in het weekeinde van 4 en 5 november plaats in Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Bezoekers van Aviodrome krijgen dan weer de kans om te beleven hoe het voelt om piloot te zijn van bijvoorbeeld een Douglas Dakota of Boeing 737 (bron: persbericht).  

Tijdens het Flight Simulator Weekend komen simulatorvliegers en simulatie-cockpitbouwers bijeen in Aviodrome om alle bezoekers te laten zien wat er allemaal mogelijk is met vliegsimulatieprogramma’s. Er zijn vertegenwoordigers van hobbyclubs die tonen hoe met eenvoudige middelen simulatievliegen mogelijk gemaakt kan worden maar ook staan er staan er specialisten die bezoekers met volkomen realistisch nagebouwde cockpits volledig op laten gaan in de wereld van de civiele en militaire vliegerij.

Kruip zelf achter de knuppel van een virtueel vliegtuig
Van jachtvliegtuigen tot lijnvliegtuigen en van een klassieke Douglas Dakota tot een hypermoderne Boeing 737: ze zijn allemaal te zien tijdens het Flight Simulator Weekend. Er staan cockpits opgesteld waarin volwassenen én kinderen zelf achter de knuppel van een virtueel vliegtuig kunnen kruipen. Daarnaast zijn er het hele weekend diverse workshops en presentaties.

Praktische informatie    
Aviodrome is tijdens het Flight Simulator Weekend geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers met een Museumkaart hebben vrije toegang tot dit evenement

Lees ook:Maar liefst 198 ruiten krabben van de Boeing 747 in Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Lees ook:Vliegangstweekend Aviodrome helpt mensen hun angst om te vliegen kwijt te raken
Lees ook:4D film Skymania in première bij Aviodrome in Lelystad
Lees ook:Paaseieren zoeken vanuit de lucht bij Aviodrome
Lees ook:Vliegangstweekend in Aviodrome Lelystad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>