Disneyland Paris viert 20e verjaardag

IMG_20160515_181213Vanaf 1 april 2012 viert Disneyland Paris haar 20e verjaardag. Speciaal voor deze bijzondere verjaardag presenteert het attractiepark in Frankrijk spectaculaire nieuwe shows en parades. Op 12 april 1992 opende Disneyland Paris voor het eerst haar poorten. Sinds de opening hebben meer dan 250 miljoen mensen het park bezocht. Voor de 20e verjaardag staan er nieuwe shows, parades en andere verrassingen op het programma. In het park kunnen bezoekers zich elke avond laten meeslepen door de nieuwste show: Disney Dreams! (bron: persbericht).

 

Voor deze avondshow zijn de allernieuwste technieken gebruikt om het publiek te trakteren op duizenden lichtjes, special effects, laserstralen, fonteinen en vuurwerk. Er worden beelden op het Kastaal van Doornroosje geprojecteerd waardoor deze wordt getransformeerd tot verschillende, indrukwekkende decors, begeleid door de meest bekende en geliefde Disney liedje. Disney Magic on Parade! is de vernieuwde parade waarbij wagens begeleid worden door een nieuwe soundtrack. Alle Disney figuren zijn te zien in speciale tovenaarskostuums en voeren een nieuwe choreografie uit. Daarnaast organiseert Disneyland Paris nog meer feestelijke activiteiten om haar verjaardag met bezoekers te vieren. Zo verwelkomt Mickey Mouse gasten in zijn kleedkamer in de repetitieruimte van het Fantasyland Festival Theater voor een persoonlijk en uniek moment met het gezin.

Lees ook:Disneyland: bijna miljoen Nederlandse bezoekers
Lees ook:Disney on Ice ook in Zwolle
Lees ook:Disney on Ice in Rotterdam, Den Bosch en Utrecht
Lees ook:Disney on Ice in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Disney on Ice brengt Princess Wishes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>