Disney on Ice in Rotterdam, Den Bosch en Utrecht

IMG_20160515_181213Vrijdag 1 tot en met zondag 3 april 2011 staat Disney on Ice in Sportpaleis Ahoy Rotterdam met de ijsshow ‘All Star Parade, het feest van de eeuw’: een parade waarin 65 onvergetelijke Disney figuren uit 18 geliefde verhalen tot leven komen (december 2012: klik hier). Na Ahoy Rotterdam is de show te zien in de Jaarbeurs in Utrecht en de Brabanthallen in Den Bosch.

 

De ijsshow staat op vrijdag 8 tot en met zondag 10 april in de Jaarbeurs in Utrecht (de site van de Jaarbeurs  heeft het over 8 en 9 april, de site van Disney meldt drie dagen) en op vrijdag 15 tot en met zondag 17 april in de Brabanthallen in Den Bosch. In de show vol magische Disney momenten dansen beroemde figuren als Mickey & Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck, Pinokkio, Japie Krekel en alle Disney prinsessen, maar ook spannende momenten uit The Lion King, Mulan, Finding nemo, The Incredibles en de Toy Story films.

Lees ook:Disney on Ice met Let’s Party in de Jaarbeurs
Lees ook:Disney on Ice in Brabanthallen
Lees ook:Disney on Ice in Zwolle, Utrecht en Rotterdam
Lees ook:Disney on Ice brengt Princess Wishes
Lees ook:Disney on Ice in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>