Disney on Ice in Brabanthallen

IMG_20160515_181213Net als vorig jaar december doet Disney on Ice twee plaatsen in ons land aan: Den Bosch en Utrecht. Vrijdag 20 tot en met zondag 22 december staat de show in de Brabanthallen in Den Bosch en 25 tot en met 29 december in de Utrechtse Jaarbeurs. Disney on Ice komt terug met ‘Worlds of Fantasy‘, een groot avontuur met favoriete Disney-momenten, dat in april 2012 al te zien was in Zwolle, Utrecht en Rotterdam. 

De show is voor de hele familie, met spectaculaire schaatsprestaties, special effects, auto’s, water, speelgoed en ‘véél elfenstof’. De onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin komt voorbij, net als Pixie Hollow met Tinkerbell en de magische Disney-feeën, de helden Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story. Zij ontsnappen uit de handen van onstuimige peuters en maken dat ze wegkomen. In de Brabanthallen is op vrijdagavond is er één show, zaterdag en zondag zijn er drie (‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds). Tickets en tijden: zie website.

Zie ook: Holiday on Ice in Essen

Lees ook:Disney on Ice in Zwolle, Utrecht en Rotterdam
Lees ook:Disney on Ice in Rotterdam, Den Bosch en Utrecht
Lees ook:Disney on Ice met Let’s Party in de Jaarbeurs
Lees ook:Disney Live! Mickey’s Rockin’Road `show toert door Nederland
Lees ook:Disney on Ice in Leiden en Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>