Rozenzondag kasteel Middachten

In de tuinen van kasteel Middachten in De Steeg, ten oosten van Arnhem, staan in juni de rozen in volle bloei. Zondag 21 juni 2009 is het Rozenzondag, wanneer er een echt rosarium te bewonderen is met rozen in alle geuren en kleuren. Medewerkers van een rozenkwekerij uit Zutphen geven deskundige voorlichting over het snoeien en kweken van rozen. Er zijn valkenierdemonstraties met roofvogels, er is rozenijs te koop en een Mannenkoor uit Rheden zorgt voor de muzikale noot.

In de orangerie hangt een fototentoonstelling van de boswachter van Middachten. De tuinen zijn zondag 21 juni open van 10.30 tot 16.30 uur. De entree kost € 5,= (kinderen de helft). Het kasteel is iedere zondag in juli te bezichtigen van 13.00 tot 16.00 uur. |In het koetshuis is dan een speciale zomertentoonstelling te zien van koetsen en tuigen van de heren van Middachten. 

Lees ook:Arcen Rozenfestijn 2010
Lees ook:Kasteel de Haar: Smaak van Italië
Lees ook:Rozenfestijn in Kasteeltuinen Arcen
Lees ook:Zilveren jubileum Kerst op kasteel Middachten
Lees ook:Kasteelfair Middachten en Outdoor Gelderland 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>