Giraffen luisteren opnieuw naar top-2000

In het Dierenpark Amersfoort probeerden de verzorgers vorig jaar iets uit om de giraffen zonder al te veel trammelant het nieuwe jaar in te loodsen. Giraffen kunnen nogal in paniek raken van alle herrie om 0.00 uur; andere dieren hebben er minder moeite mee. De langnekken luisteren naar de top-2000 uit een radio, die de verzorgers in hun nachtverblijf hebben neergezet. Dat was vorig jaar zo’n succes, dat ze dat dit jaar weer hebben gedaan.

Van tweede kerstdag tot en met oudejaarsnacht wordt de top 2000 uitgezonden, waarvan de giraffen in hun stal kunnen genieten. Iedere dag gaat de volumeknop een stukje hoger, tot de climax op oudejaarsnacht wordt bereikt. Tegen die tijd schallen de hits zo hard door de stal, dat de giraffes het vuurwerk om zich heen amper nog kunnen horen. Dierenpark Amersfoort is alle dagen in het jaar open; tijdens de wintermaanden (tot 29 maart) van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Giraffen luisteren naar de Top 2000
Lees ook:Giraffen luisteren naar Top 2000
Lees ook:Luisteren Amersfoortse giraffen opnieuw naar de Top 2000?
Lees ook:Geen liefde op het eerste gezicht in Ouwehands Dierenpark Rhenen
Lees ook:Struisvogels nemen na 17 jaar weer hun intrek in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>