Luisteren Amersfoortse giraffen opnieuw naar de Top 2000?

De afgelopen jaren hadden verzorgers van Dierenpark Amersfoort een remedie gevonden om hun bange giraffen het nieuwe jaar in te loodsen: de langnekken luisterden naar de Top 2000 op Radio 2. Of dat dit jaar opnieuw gebeurt? De verzorgers zetten de radio iedere dag iets harder, zodat de dieren op Oudejaars niet meer zo schrokken van de knallen.

 

 

Giraffen schrikken snel, kunnen daardoor vallen en hun poten breken: niet ondenkbaar, omdat ze zo hoog op hun poten staan. Andere dieren hebben minder moeite met de oudejaarsherrie. Overigens slapen de giraffen er niet minder om: die slapen toch al weinig, volgens de dierentuin maar een half uur per nacht. Van tweede kerstdag tot en met oudejaar wordt de Top 2000 uitgezonden op Radio 2. Dierenpark Amersfoort is alle dagen in het jaar open; tijdens de wintermaanden (tot en met 24 maart) van 10.00 tot 17.00 uur. Op 27, 28 en 29 december zijn de Sfeervolle Winteravonden en is het park tot 20.00 uur open.

Lees ook:Giraffen luisteren naar Top 2000
Lees ook:Giraffen luisteren naar de Top 2000
Lees ook:Giraffen luisteren opnieuw naar top-2000
Lees ook:Olifant Anabel had nekwervel gebroken
Lees ook:Geen liefde op het eerste gezicht in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>