Meer dan 30 bijzondere slijmrecepten in ‘Het slijmerigste slijmboek’

Het is lekker vies en dé rage van het moment: slijm maken! Met de recepten in Het slijmerigste slijmboek van Uitgeverij Kluitman maak je stap voor stap het perfecte slijm. Het boek kost slechts € 9,99. Ideaal dus als je op zoek bent naar een verjaardagscadeautje (bron: persbericht).

Het slijmerigste slijmboek bevat meer dan 30 slijmrecepten. Een paar voorbeelden: elastisch slijm, luchtig slijm, doorzichtig slijm, glitterslijm, knetterslijm en lichtgevend slijm. Ook staan er verschillende recepten voor eetbaar slijm in het boek. Wat je daar voor nodig hebt? Marshmallows, gummibeertjes of poedersuiker!

Stappenplannen
Door de handige stappenplannen (mét foto) en duidelijke uitleg is slijm maken met Het Slijmerige slijmboek leuk én gemakkelijk. Door de ingrediëntenlijstjes weet je precies wat je nodig hebt om mee aan de slag te gaan. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het opruimen na het slijm maken.

Wetenschappelijke experimenten
Slijm maken is niet alleen leuk, maar ook leerzaam: Het Slijmerige slijmboek bevat leuke weetjes over de wetenschap achter slijm. Wat is bijvoorbeeld een vloeistof, wat is een vaste stof en wat is gas? En hoe komt het dat de ingrediënten die je gebruikt zo ‘slijmerig’ op elkaar reageren?  Wie slijm maakt voert eigenlijk een wetenschappelijk experiment uit!

 Het slijmerigste slijmboek | Verkrijgbaar vanaf 19 januari 2018 l Uitgeverij Kluitman l ISBN 9789020691665 | € 9,99

Lees ook:Presentatie Op stap met Dirk Scheele bij Paagman Den Haag
Lees ook:Gordon Ramsay komt naar Nederland
Lees ook:Kluitman verkoopt bestsellerserie Bobbi aan China
Lees ook:Presentatie ‘Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden’ op strand Noordwijk
Lees ook:Surrealistische boekpresentatie over Dalí in museum Boymans Van Beuningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>