Presentatie Op stap met Dirk Scheele bij Paagman Den Haag

Zaterdag 18 oktober is kinderpopster Dirk Scheele te gast bij boekhandel Paagman in Den Haag. Dirk heeft een nieuw boek met cd gemaakt en wil dat samen met alle kindjes vieren! Vanaf 14.00 uur zingt Dirk liedjes en er wordt voorgelezen uit Op stap met Dirk Scheele. Op stap met Dirk Scheele (€ 16,95) is verschenen bij uitgeverij Kluitman. Zaterdag 18 oktober, 14.00 uur, Paagman, vestiging Centrum, Spuistraat 21 in Den Haag. Toegang gratis, graag aanmelden via 070- 3383838 (bron: persbericht).

Dirk Scheele is al meer dan 20 jaar een van de bekendste kinderpopsterren van Nederland en België. Zijn fans dansen en swingen met hem mee tijdens zijn razend populaire theatervoorstellingen, bij zijn vrolijke cd’s of bij een dvd of tv-serie. En nu heeft Dirk ook zijn eigen voorleesboek! In dit boek neemt Dirk Scheele zijn grote kleine fans mee op stap! In Op stap met Dirk Scheele staan 15 vrolijke korte verhalen met 20 bijpassende liedjes, gegarandeerd voor uren lees- en luisterplezier! Overal waar hij komt, gebeurt wel iets bijzonders: op de kinderboerderij is de kip zoek, in het circus moet Dirk onverwachts invallen voor de clown en net als hij lekker rustig muziek zit te spelen, hoort hij: ‘Dirk! Dirk!’ Waar komt dat vandaan? De tekeningen in het vrolijke voorleesboek zijn van meesterillustrator Harmen van Straaten.

 

Lees ook:Intocht Sinterklaas in Amsterdam
Lees ook:Sandra en Erik trouwen op Huishoudbeurs 2017
Lees ook:Presentatie boek en meezing-cd ‘Dierendorpje in rep en roer’ in DierenPark Amersfoort
Lees ook:Tilburg viert 200e verjaardag
Lees ook:Disney Live! Mickey’s Rockin’Road `show toert door Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>