Teledoc Campus ‘Sinterklaas bestaat’ 5 december op NPO 3

Dinsdag 5 december bij de NTR op NPO3: De Teledoc Campus Sinterklaas bestaat van regisseur Eva Nijsten en producent Tangerine Tree. Taxichauffeur Marcel kijkt het hele jaar uit naar het moment waarop hij zich kan transformeren in zijn alter ego: Sinterklaas. In de rol vanGoedheiligman verspreidt Marcel vreugde en cadeautjes en vervaagt de grens tussen zijn eigen persoonlijkheid en zijn alter ego. Lukt het Marcel dit jaar weer om iedereen mee te nemen in de illusie van Sinterklaas in een tijd waarin het steeds lastiger wordt om het sprookje in stand te houden?
-
Teledoc Campus is een gezamenlijk project van NPO, CoBO, het Nederlands Filmfonds en het Mediafonds voor de ontwikkeling van documentairetalent. De eerste twee series kregen positieve kritien en trokken veel kijkers. De derde reeks bestaat uit negen korte documentaires: Met alles wat er is (22 okt), 80% ongeschikt (29 okt), De hoeder (5 nov), Helaas ben je het niet geworden (12 nov), a•sy•lum (19 nov), Shame/Fame (23 nov), Dokter Co (26 nov), Sinterklaas bestaat (5 dec) en Liefdesbrieven (10 dec).
-

Lees ook:Kristallen Film voor documentaire ‘Sergio Herman: FUCKING PERFECT’
Lees ook:Amsterdam Series Weekend in de Westergasfabriek
Lees ook:Museum Prinsenhof Delft kijkt terug op succesvol 2014
Lees ook:Weerplaza creëert Sinterklaas weerjournaal
Lees ook:Dobberend Bos komt steeds dichter bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>