Vier Valentijn met de aantrekkelijke Mr. Grey in Pathé Breda en Tilburg

IMG_20160918_144121Vrouwen in Brabant kunnen Valentijn beleven met de aantrekkelijke Mr. Grey bij Pathé. Niet alleen in Scheveningen: zaterdag 14 februari draait ook in Pathé Breda en Pathé Tilburg elke vijftigste minuut van het uur de langverwachte, spraakmakende speelfilm Fifty Shades of Grey . Tickets zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa’s van de bioscopen (bron: persbericht).

De voorverkoop bij Pathé van Fifty Shades of Grey , de verfilming van de wereldwijde bestseller van E.L. James, loopt boven alle toch al hooggespannen verwachtingen. De Pathé Ladies Night op woensdag 11 februari met vele tientallen voorstellingen in negentien bioscopen is vrijwel uitverkocht. Ook voor de reguliere voorstellingen loopt het storm. Terwijl de film nog in première moet gaan, op donderdag 12 februari, zijn er al ruim veertigduizend tickets verkocht.

Om aan de ongekende vraag te voldoen organiseert Pathé exclusief voor twee Brabantse bioscopen een speciale Valentijnsdag met Mr. Grey. Vanaf 10.50 uur begint zaterdag 14 februari in Pathé Breda en Pathé Tilburg elke vijftigste minuut van het uur een vertoning van Fifty Shades of Grey . De laatste voorstelling van de spraakmakende speelfilm start 22.50 uur. Zo kunnen vele Brabantse vrouwen Valentijn beleven met Mr. Grey.

Jamie Dornan en Dakota Johnson spelen de hoofdrollen in de verfilming door Sam Taylor-Johnson van E.L. James erotische roman. Fifty Shades of Grey gaat over de opwindende relatie tussen de aantrekkelijke 27-jarige miljardair Christian Grey en de jonge studente Anastasia Steele. Vijftig tinten grijs en de opvolgers Vijftig tinten vrij en Vijftig tinten donkerder zijn een fenomeen. Van de Fifty Shades -trilogie, vertaald in 52 talen, zijn wereldwijd ruim negentig miljoen exemplaren verkocht. Het is een van de best verkochte boekenreeksen in de geschiedenis.

Lees ook:Vier Valentijn met de aantrekkelijke Mr. Grey bij Pathé Scheveningen
Lees ook:Pathé Ladies Night 8 februari met Fifty Shades Darker wordt succesvolste ooit
Lees ook:Pathé Ladies Night woensdag 1 juli met ‘Magic Mike XXL’ succesvolste ooit
Lees ook:Stormloop op tickets voor Rogue One bij Pathé
Lees ook:Extra voorpremières ‘Gooische Vrouwen 2’ op 1 en 2 december bij Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>