Stormloop op tickets voor Rogue One bij Pathé

Vanochtend om 00.01 uur is bij Pathé de kaartverkoop gestart voor Rogue One: A Star Wars Story. Na slechts twaalf uur staat de teller al op ruim tienduizend verkochte en gereserveerde tickets. Rogue One: A Star Wars Story vertelt het verhaal van van een groep onwaarschijnlijke helden die in roerige tijden moeten samenwerken om de plannen voor Death Star, het ultieme vernietigingswapen, te stelen van het oppermachtige Keizerrijk. Rogue One draait vanaf 14 december in alle bioscopen van Pathé; in 2D, 3D, Dolby Atmos 3D en IMAX 3D (bron: persbericht).
-
De voorverkoop voor Rogue One: A Star Wars Story bij Pathé is ongekend. Nu al zijn voor het actieavontuur van Lucasfilm 35 procent meer tickets in de voorverkoop verkocht dan vorig jaar voor Spectre. Binnen twaalf uur stond de teller al op vijftig procent van de eerste verkoopdag van Star Wars: The Force Awakens. Inmiddels zijn voor Rogue One meer dan zesduizend kaarten verkocht en ruim vierduizend tickets gereserveerd. 69 procent daarvan is voor de voorstellingen in de zes IMAX-bioscopen van Pathé.
-
-

Lees ook:Dagrecord voor Pathé
Lees ook:Veertig jaar Star Wars in Museum Hoorn
Lees ook:Star Wars: The Force Awakens is strong bij Pathé
Lees ook:Star Wars bus bij Pathé Scheveningen, Amersfoort en Maastricht
Lees ook:Pathé vertoont 24 uur lang Star Wars: The Force Awakens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>