Onthaal Ilse de Lange en Waylon op Schiphol

IMG_20160516_111430Ilse de Lange en Waylon komen zondagmiddag terug naar Nederland. De Telegraaf meldt dat ze rond half twee aankomen op Schiphol. Om 13.15 uur komt een toestel van de KLM vanuit Kopenhagen aan, meldt de website van de luchthaven. De Lange en Waylon eindigden als The Common Linnets als tweede op het Songfestival. Hun liedje ‘Calm After The Storm’ haalde 238 stemmen en moest alleen Conchita Wurst uit Oostenrijk voor zich ‘dulden’. Nederland moest er 39 jaar op wachten zo hoog te eindigen. In 1975 won ons land voor het laatst, met Teach-In.

Twee maanden geleden was de kritiek niet van de lucht, toen het duo hun liedje presenteerde in De Wereld Draait Door, maar zaterdag keken 6,2 miljoen mensen naar hun optreden en bijna 6,6 miljoen naar de bekendmaking van de uitslag.  Het nummer werd door de journalisten uitgekozen tot beste liedje, de podiumpresentatie van het duo als de beste artistic performance. De burgemeester van Almelo zei ‘ontzettend trots’ te zijn op de zangeres die geboren en getogen is in Almelo. Almelo is van plan iets voor he tduo te organiseren als ze naar de regio komen voor een aantal concerten. ‘We gaan een passend moment zoeken’, zei de burgemeester.

Lees ook:Ilse de Lange en Waylon naar Songfestival 2014
Lees ook:Almelo verdiept met Ilse de Lange
Lees ook:Lisa met Hallelujah nu al razend populair
Lees ook:Radio 538-karavaan toert door Nederland voor Warchild
Lees ook:Efteling beste pretpark Nederland en België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>