Hotelkamerveiling.nl viert vijfjarig jubileum

Hotelkamerveiling.nl viert deze week haar vijfjarig bestaan. Algemeen directeur Klaas Stekelenburg: ‘We zijn er trots op dat we in de relatief korte tijd van vijf jaar zo’n succesvolle website opgebouwd hebben.’ Februari 2008 ging de veilingsite online; inmiddels telt de site meer dan een half miljoen leden, werkt het samen met de meeste grote hotelketens en heeft het een aanbod van honderden hotels in binnen- en buitenland. (bron: persbericht).

 

Stekelenburg: ‘Het is fantastisch om te zien dat zoveel mensen onze website weten te vinden en dat ons aanbod blijft groeien. Op dit moment zijn we zelfs in de race voor de Thuiswinkel Award 2013.’ Voorjaar 2009 kwam het eerste personeelslid in dienst, inmiddels werken er ruim 30 medewerkers aan het succesvolle concept. Op Hotelkamerveiling.nl kan de bezoeker op een leuke manier tegen een aantrekkelijk tarief een hotelarrangement boeken. Door mee te bieden op een veiling bepaalt de bezoeker zelf de prijs van een hotelovernachting.

Lees ook:Kunst en Living in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Van Lanschot en Van Gogh Museum verlengen de samenwerking met 2 jaar
Lees ook:Museum van de 20e Eeuw genomineerd voor DagjeWeg.NL Award 2017
Lees ook:Dure voetstappen in pindakaaskunstwerk
Lees ook:Efteling ontvangt honderd miljoenste bezoeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>