Museum van de 20e Eeuw genomineerd voor DagjeWeg.NL Award 2017

Het nostalgische Museum van de 20e Eeuw in Hoorn is als één van de tien kandidaten genomineerd voor de DagjeWeg.NL Award 2017. De uitjes-site heeft uit ruim 7000 uitstapjes 10 genomineerden geselecteerd. Het Hoornse museum is zeer vereerd met de nominatie tussen o.a. het Openluchtmuseum Arnhem, Space Expo, Corpus en Sprookjeswonderland (bron: persbericht).

DagjeWeg.NL, de grootste dagtoerismewebsite van Nederland, reikt voor de vierde keer de DagjeWeg.NL Award uit. De best gewaardeerde bestemmingen voor een leuk dagje uit strijden om deze eervolle titel. Het Museum van de Twintigste Eeuw is kanshebber! Wie wint de DagjeWeg.NL Award 2017? Kies uit de tien overgebleven, genomineerde uitstapjes een nummer 1, 2 en 3 en maak kans op vrijkaarten voor één van de kanshebbers! Stem hier: www.dagjewegaward.nl Op 12 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

De nominaties

De redactie van DagjeWeg.NL nam verschillende overwegingen mee in de uiteindelijke nominaties. Welke uitjes zijn populair op DagjeWeg.NL, waar kun je een hele dag met een gezin of klein gezelschap doorbrengen en welke uitjes worden goed beoordeeld, ook op DagjeWeg.NL Tickets? Door deze selectiecriteria toe te passen kwam men tot de tien geselecteerden.

Museum is vereerd

Het Museum van de 20e Eeuw is zeer vereerd te zijn genomineerd voor de award. Directeur Hans Stuijfbergen: “We staan eigenlijk tussen hele grote partijen in, bijvoorbeeld attracties en musea met enorme budgetten. Dan is het een hele eer voor een museum dat grotendeels door vrijwilligers wordt gerund om in dezelfde top 10 te staan als het Openluchtmuseum in Arnhem of Corpus in Leiden. We gaan uiteraard onze best doen om goed te scoren en roepen onze bezoekers en fans op om een stem op ons uit te brengen.”

Lees ook:Ruim 8 miljoen bezoekers voor DagjeWeg.NL
Lees ook:Openluchtmuseum Arnhem presenteert De Canon van Nederland
Lees ook:CORPUS ‘reis door de mens’ nu ook in Madurodam
Lees ook:Rijksmuseum wint European Museum of the Year Award
Lees ook:Museum van de 20e Eeuw in Hoorn scoort met Playmobil ruim 65.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>