Eerste zeven filialen V&D einde deze week definitief dicht

downloadEind deze week gaan de eerste zes V&D-filialen definitief dicht. Maandag ging het eerste filiaal aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord dicht, zaterdag volgen de V&D’s in Alphen aan den Rijn, Delft, Hellevoetsluis, Meppel, Venlo en Weert. De filialen zouden langer open blijven, maar zijn nu al door hun voorraden heen.

Alle 62 filialen van het failliet verklaarde warenhuis houden sinds eind maart hun laatste uitverkoop. Het publiek liet het oer-Nederlandse 130 jaar oude bedrijf de laatste jaren links liggen, maar wist de filialen massaal te vinden toen het op koopjes aan kwam af. Met de uitverkoop proberen de curatoren een deel van het geleden verlies proberen weg te werken. Vorige week werden 37 filialen van V&D nog opnieuw bevoorraad vanuit de distributiecentra van het concern. Die zijn nu leeg en naar verwachting zullen alle filialen op 1 mei ‘schoon opgeleverd’ kunnen worden.

Lees ook:Warenhuisconcern V&D is na 129 jaar definitief verleden tijd
Lees ook:Uitverkoop januari – sla je slag ná de feestdagen
Lees ook:Uitverkoop vanaf tweede kerstdag
Lees ook:V&D failliet – wat nu?
Lees ook:Alle 62 V&D-filialen houden laatste uitverkoop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste zeven filialen V&D einde deze week definitief dicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>