Wèntjerdruim Sittard

kaartje_van_Zuid_LimburgVan 12 december tot en met 4 januari is de binnenstad van Sittard omgetoverd tot een intieme winterstad: Wèntjerdruim Sittard, een winterse droomwereld. De Markt is sfeervol verlicht en winkels en horecazaken zijn aangekleed in een feestelijke wintersfeer.  De gevels van de Markt zijn fraai versierd en op het plein staan een overdekte ijsbaan, winterbomen en een aantal leuke kinderattracties.

In in de hele binnenstad zijn activiteiten in de wintersfeer, met muziek en life optredens. VVV Limburg verkoopt de Wèntjerdruim Amusetocht. De Sittardse pinguïn, de mascotte van Wèntjerdruim, leidt de bezoekers door het centrum. Donderdag 18 december staat het Stationskwartier in het teken van Candlelight shopping. Op de markt staat op zaterdag 20 december een levende kerststal. Op de Schootsvelden staat de 10e editie van het Limburgs Kerstcircus.

Lees ook:Oktoberfeest Sittard 2014
Lees ook:Winterbreak Roermond
Lees ook:Sint Joep Markt 2011 in Sittard
Lees ook:Sint Joep Markt in Sittard
Lees ook:Kerstcircussen 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>