Uitvaartbeurs Leven & Sterven Amsterdam

download (1)Zondag 26 oktober vindt in het hoofdgebouw van de Telegraaf Media Groep aan de Basisweg 30 in Amsterdam de Uitvaartbeurs Leven & Sterven plaats. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 16.30 uur gratis naar binnen en op een laagdrempelige manier kennismaken met wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Circa 50 bedrijven presenteren zich en laten de laatste trends op uitvaartgebied zien.

Zo zijn er bedrijven op het gebied van uitvaart, graven, herdenkingsmonumenten, kisten, kunst, vervoer, wat moet er geregeld worden, een cake-proeverij en een medium. Daarnaast zijn er lezingen en presentaties. De beurs vindt meerdere malen per jaar op verschillende locaties in het land plaats. De eerstvolgende is op 16 november in het Ford Museum in Hillegom. Het persoonlijke contact en de sfeervolle ambiance worden zeer gewaardeerd, zo blijkt bij navraag onder bezoekers en standhouders. Bij vorige edities gaf het publiek als algemeen rapportcijfer een 8. Het Telegraafgebouw is goed bereikbaar, op 5 minuten lopen van station Amsterdam-Sloterdijk, pal aan de Westrandweg, en met voldoende parkeergelegenheid.

Zie ook: Dag van de Stilte

Lees ook:Kerstmarkt Bourtange
Lees ook:Bloemencorso Bollenstreek 2016: thema Flowers & Fashion
Lees ook:Nieuw museum ‘Tot zover’
Lees ook:Sp!ts Careerevent 2009
Lees ook:Kamperen en caravans in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>