Dé Luikse markt in Jaarberus Utrecht

Beide pinksterdagen, op zondag 8 en maandag 9 juni, vindt de grootste Luikse markt van Europa plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Bijna 700 marktkramen liggen dan vol met talrijke spullen uit Moeders en Grootmoeders Tijd, zoals brocante, curiosa, boeken, vintage, verzamelobjecten en heel veel overige gebruikte spullen: ‘de mooiste mix, die u ooit heeft gezien’, belooft de aankondiging. Er worden duizenden bezoekers verwacht, want dit gigantisch spektakel is tijdens de pinksterdagen een gezellig evenement voor jong en oud (bron: persbericht).

Deze Mega Luikse markt voor het gehele gezin wordt omlijst met enkele kinderattracties en gratis amusement. De hele dag klinkt er live muziek en er zijn lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar. Kom met het hele gezin van 9.00 tot 16.30 uur naar deze gezelligste en grootste Luikse Markt van Nederland. Liefhebbers van oud….. de Jaarbeurs Utrecht is met Pinksteren the place to be. De toegang voor de markt is € 5,00 voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Parkeren hele dag op het Jaarbeursterrein is slechts € 2,00.

Lees ook:Dé Luikse Markt in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Jaarbeurs Utrecht Marathon 2010
Lees ook:WINTER UTRECHT: negen weken hartverwarmende winteractiviteiten
Lees ook:Zomermarkten Noordwijk 2010
Lees ook:Disney on Ice in Zwolle, Utrecht en Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>