WINTER UTRECHT: negen weken hartverwarmende winteractiviteiten

Met de ontsteking van de feestverlichting én de Sint Maarten Parade door de historische binnenstad is op zaterdag 8 november de derde editie van ‘Winter Utrecht’ van de start gegaan (2015: klik hier). Een initiatief waarin alle winterevenementen in Utrecht samenwerken. Negen weken lang, vanaf Sint Maarten tot en met de Nieuwjaarsduik op 11 januari 2015, vinden er hartverwarmende winteractiviteiten plaats in Utrecht. Zowel bewoners als bezoekers van de Domstad kunnen tijdens Winter Utrecht genieten van meer dan 100 evenementen en activiteiten. Of je nu geïnteresseerd bent in schaatsen, een museumbezoek, winkelen, muziek of gewoon lekker uit eten wilt: je vindt alles in Winter Utrecht (bron: persbericht).

Winter Utrecht kent dit jaar een bomvol programma. Een greep uit de agenda: Sint Maarten, de intocht van Sinterklaas, Het huis van Sinterklaas, Smartlappenfestival Utrecht, winterse tentoonstellingen & rondleidingen, China Light Utrecht, Winter Circus Utrecht, Winter Station, winterse rondvaarten, Disney on Ice, Winterplaza, extra koopavonden en meer dan 10 kerstmarkten. Deze en vele andere activiteiten maken het programma van Winter Utrecht drukker dan ooit! Op de website www.winter-utrecht.nl is het complete winterprogramma van alle evenementen en activiteiten voor de hele familie, voor jong en oud, te vinden.

Als één van de hoogtepunten van Winter Utrecht vindt van 12 tot en met 14 december dé Kerstmarkt plaats, waarbij de gehele binnenstad van Utrecht in winterse sferen te bewonderen is. Op het programma staan onder andere de ijsbaan op de Neude, de Zelfgemaakte Kerst Markt en De Streekmarkt op de Mariaplaats. Op het Domplein vertegenwoordigen verschillende goede doelen de kerstgedachte en zijn er ezels aanwezig die een ritje richting het Catharijne Convent verzorgen. Het Stadhuiskwartier wordt met houten chalets, optredens en kinderactiviteiten een warme plek voor de hele familie.

Lees ook:Winter Utrecht! begint met Sint Maartens Feest
Lees ook:Winter Utrecht!- winteractiviteiten in de Domstad
Lees ook:Winter! Utrecht: winterse activiteiten in de domstad
Lees ook:Sint Maarten Parade: hoogtepunt Sint Maarten Feesten in Utrecht
Lees ook:Sint Maartenfeesten in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>