Jaarbeurs Utrecht Marathon 2010

Paasmaandag 5 april 2010  vindt voor de 10e keer de Jaarbeurs Utrecht Marathon  plaats (2012: klik hier). De regionale zender RTV Utrecht brengt de hele dag live verslag. In en op het terrein van de  Jaarbeurs bevinden zich een atletendorp, RunningXperience, sanitaire voorzieningen, bewegwijzering en catering. In de hallen zijn kleedruimtes,  het wedstrijdsecretariaat, massageteams, garderobe, het Rode Kruis en op een centraal podium amusement en prijsuitreikingen. De laatste 10 km beloven ‘een feestbeleving te worden om nooit meer te vergeten’. Normaal is het dan afzien, maar met op elke kilometer een muziekband ‘wordt het niet strompelen, maar swingend naar de finish’, aldus de organisatie.

 

Begin –en eindpunt is onder de luifel van de Jaarbeurs aan de Croeselaan. Voor de jeugd is de start en finish van de 1K Runaway Kids Run (1 km) in Utrecht en van de minimarathon (2 km) in De Meern en Vleuten. Om 9.30 begint de Kids Run (1 km), een kwartier later de Abrona Run voor mensen met een beperking en om 10.30 uur de Mini Marathon in De Meern. Op hetzelfde moment start de marathon vanaf de Jaarbeurs. De 10 km RTV Utrecht Run begint 11.18 uur, de bedrijvenloop start op dezelfde tijd in Leidsche Rijn. Om 14.00 uur start de Brooks Halve marathon, om 14.45 uur de 5 km ROC(K) Run.

 

Op de hele en halve marathon worden op verschillende punten paashazen ingezet.  Om de 5 km zijn op het parkoers verzorgingsposten. Meefietsen als begeleider staat de politie vanwege de verwachte drukte en veiligheid niet toe. Na-inschrijven kan zondag van 10.00 tot 17.00 uur en maandag van 08.00 uur tot één uur voor de start in de Jaarbeurs. Deelnemers kunnen daar op die tijden hun startpakket ophalen.

Lees ook:Jaarbeurs Utrecht Marathon 2009
Lees ook:Jaarbeurs Marathon Utrecht op Tweede Paasdag
Lees ook:Utrecht Marathon 2012
Lees ook:Marathon Hoorn: mooie reputatie opgebouwd
Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2015 – nieuwe stijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>