Winterbier Festival 2012 Gouda

IMG_20160518_132238Zondag 22 januari 2012 vindt in Gouda de 19e editie plaats van PINT Winterbier. PINT organiseert bierfestivals met als doel bierliefhebbers kennis te laten maken met de verscheidenheid van de Nederlandse biercultuur, meldt de website. PINT regio Zuid-Holland organiseert het bierfestival in het Wellant College, vlakbij het treinstation Gouda CS. Ieder jaar worden er een aantal nieuwe bieren voorgesteld: dit jaar zijn dat er maar liefst 25.

Met de komst van nieuwe brouwerijen verschijnen er ieder jaar nieuwe winter, kerst –en eindejaarsbieren, maar bestaande brouwerijen nemen ook meer en meer winterbieren op in hun assortiment. Tientallen brouwerijen zijn van de partij. Bezoekers kunnen van 13.00 tot 19.00 uur zo’n 90 winterbieren proeven en hun favoriete winterbier kiezen. Naast bier zijn er informatiestands en worden hapjes geserveerd.

Lees ook:PINT Winterbierfestival 2011 in Gouda
Lees ook:Koning Winter Weken in Den Haag
Lees ook:19 t/m 29 mei: Week van het Nederlands Bier in het teken van vijfjarig jubileum
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Kerst begint met storm – de derde in korte tijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>