Horeca Fair 2009 Emmeloord

Na de geslaagde Horeca Fair in 2007 organiseren Hakvoort Horeca B.V. en Homint B.V. dit jaar opnieuw een horeca vakbeurs in Emmeloord: de 6e editie vindt plaats van maandag 9 tot en met woensdag 11 maart 2009. Naast vele standhouders zijn er workshops, demonstraties, wedstrijden en is er entertainment en volop de gelegenheid om te netwerken. Topkok Robert Kranenberg leidt de kookwedstrijden. Rob Geus van het tv-programma ‘De Smaakpolitie’ komt uitleg geven over hygiëne.

Patrick Rechards vertelt alles over zijn Surniaamse keuken. Er zijn demonstraties van een ‘barista’: een vakman/vrouw op het gebied van espresso, cappuccino en aanverwante dranken. Er is glaskunst te zien, Thaise kunst van fruit snijden (oorspronkelijk uitsluitend bedoeld voor de Thaise Koninklijke familie, zandsculpturen bouwen. De deuren staan open van 10.00 tot 18.00 uur. Locatie van Horeca Fair 2009: Platinaweg 21.

Lees ook:Thailandfair 2011 Eindhoven
Lees ook:Thailand Fair 2012 Eindhoven
Lees ook:Thailandfair 2010 in Eindhoven
Lees ook:Chinese keuken uit top 3 populairste restaurants gestoten
Lees ook:Thailandfair in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>