Boerendag 2014

Vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni vindt de jaarlijkse Boerendag plaats. De Boerendag-commissie organiseert elk jaar een weekend voor de hele familie, telkens op een andere boerderij in regio zuid-west Utrecht. Dit jaar worden de tenten opgezet bij familie Vlooswijk op Achthoven Oost 3 in Montfoort. Zij hebben een melkveebedrijf en Bed & Breakfast in twee mooie monumentale panden. Op vrijdagavond 30 mei vindt er een spectaculaire giertankrace plaats en zal er ’s avonds in de tent al een flink feestje gevierd worden op de beats van niemand minder dan DJ Paul Elstak! Het terrein is vanaf 19.30 uur geopend (bron: persbericht).

Het feest op de zaterdagavond zal in het teken staan van The Dirty Daddies. Deze Brabantse coverband is in korte tijd een bekende band geworden en treedt op door heel Nederland, zo zullen zij ook de eindshow doen bij Concert at Sea. Deze mix van muziek en spektakel mag je niet missen! Het feest begint om 21.00 uur, toegang vanaf 16 jaar. Op de familiedag op zondag zal zowel het melkveebedrijf als de Bed & Breakfast geopend zijn voor publiek. Een uniek kijkje achter de schermen in dit bijzondere boerenbedrijf , leuk voor het hele gezin. Verder zal er een spectaculaire gazonmaaierrace  gehouden worden, is er een braderie en zijn er tal van activiteiten voor de kinderen. Zo zijn er kleinere dieren, springkussens, mogelijkheid tot schminken en de vrolijke muzikale clown Bennie Bang is ook aanwezig. Daarnaast bestaat de Boerendag in 2014 precies 35 jaar. Hier is op zondag aandacht voor. De oud commissieleden van de Boerendag, gastgezinnen, boeren en relaties krijgen de kans elkaar te treffen. Het terrein is vanaf 12.00 uur geopend. Het getalenteerde bandje Poor John sluit de zondagmiddag gegarandeerd spetterend af!

Lees ook:Sallandse oogstfeest Stöppelhaene Raalte
Lees ook:Nederlandse Week van de smaak
Lees ook:Stöppelhaene in Raalte
Lees ook:Sallands Oogstfeest Stöppelhaene in Raalte
Lees ook:Sallandse oogstfeest Stöppelhaene 2011 Raalte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>