FOR REAL – opvolger van Kunstbeurs ‘Realisme’ in Amsterdam

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Woensdag 18 januari opent in de Passenger Terminal Amsterdam FOR REAL: de opvolger van Realisme, de kunstbeurs die de afgelopen 13 jaar is gehouden in de terminal aan het IJ, waar ‘s zomers grote cruiseschepen aanmeren en ‘s winters culturele evenementen plaatsvinden. De beurs richt zich op actuele figuratieve kunst. Ruim veertig galerieën doen mee aan de beurs.

Naast kunst kijken en kopen zijn er een aantal activiteiten, waaronder Artist Talks op donderdag en vrijdag. De officiële opening wordt om 18.00 uur verricht door de Z.E. Fernando Curcio Ruigómez, plaatsvervangend ambassadeur van Spanje. Een speciale expositie van Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) uit Barcelona is ingericht op het Panorama-deck van de PTA. Bovendien staan er drie Spaanse galerieën op de beurs. De deuren zijn geopend van 11.00 tot 19.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:FIRST ART FAIR in Passanger Terminal Amsterdam
Lees ook:Kunstbeurs Realisme Amsterdam 2015
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 10
Lees ook:Realisme in Amsterdam: nét echt
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 09 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>