Kunstbeurs Realisme 09 in Amsterdam

Realisme 09 is de kunstbeurs voor hedendaagse figuratieve kunst (editie 2013: klik hier). Deze zesde editie vindt plaats van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2009 in de Passenger Terminal Amsterdam aan de Piet Heinkade aan het IJ. Iedere zomer meren hier een groot aantal gigantische cruiseschepen voor een kort verblijf in de hoofdstad af. De beurs biedt de top van de Nederlandse galerieën die zich in figuratieve kunst specialiseren. Dertig galerieën tonen er werken van bekende kunstenaars en nieuw talent.

 

Stichting FAIR organiseert de beurs en staat met een selectiecommissie garant voor de kwaliteit. Donderdag staat in het teken van de kunstenaar: een aantal bekende kunstenaars zal die dag over inspiratie, passie en ambitie spreken. De Wackers Academie geeft ook dit jaar weer schilder -en tekenworkshops en demonstraties. Op vrijdag, zaterdag en zondag worden rondleidingen gegeven: zie website. De beurs is geopend op woensdag van 18.00-22.00 uur en de overige dagen van 11.00-19.00 uur.

Lees ook:Kunstbeurs Realisme 10
Lees ook:Realisme in Amsterdam: nét echt
Lees ook:Kunstbeurs Realisme in Amsterdam
Lees ook:Realisme 14 in Amsterdam
Lees ook:Realisme, de beurs voor hedendaagse figuratie in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>