Woensdagavond opent Amsterdam Art Fair op Museumplein

Woensdag 25 tot en met zondag 29 mei staat er een grote tent op het Museumplein tegenover het Concertgebouw, om de tweede editie van Amsterdam Art Fair te huisvesten. De kunstbeurs wordt georganiseerd door Wim van Krimpen, voormalig directeur van Gemeentemuseum Den Haag en de Rotterdamse Kunsthal en de oprichter van de KunstRAI.

De beurs is voor zowel doorgewinterde kunstkenners als beginnende verzamelaars. Dit jaar wordt de selectie van 45 toonaangevende Nederlandse galeries uitgebreid met 15 buitenlandse deelnemers. Tickets en openingstijden: klik hier.

Lees ook:Affordable Art Fair 2010
Lees ook:KunstRAI 2017 best bezochte editie van de afgelopen zes jaar
Lees ook:KunstRAI Amsterdam – woensdag 1 tot en met zondag 5 juni
Lees ook:Affordable Art Fair – kunst voor de kleine beurs
Lees ook:KunstRAI 2014 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>