Voorstellingen Youp van ‘t Hek geannuleerd na hartoperatie

IMG_20160509_170054Youp van ‘t Hek moet de komende maanden herstellen van een zware hartoperatie, waarbij enkele bypasses zijn aangebracht. Alle voorstellingen van zijn theatershow ‘Licht’ in januari en februari zijn daarom geannuleerd. Het is nog niet bekend of en wanneer  deze voorstellingen kunnen worden ingehaald. Of de voorstellingen van maar tot en met juni 2016 door kunnen gaan, valt nu nog niet te zeggen.

Hekwerk Theaterproducties hoopt dat Youp ‘een van de geluksvogels is die na deze operatie volledig zal herstellen.’ De 61-jarige cabaretier moest de laatste tijd een aantal voorstellingen afbreken omdat hij onwel werd. Twee weken geleden besloot het impresariaat de toernee uit te stellen, nadat Van ‘t Hek tijdens een try-out op het podium onwel was geworden. Aanvankelijk was niet duidelijk wat hem mankeerde, maar zijn hart bleek het probleem te zijn.

Lees ook:Youp van ‘t Hek moet het nog even rustig aan doen
Lees ook:Youp hele maand november in Carré
Lees ook:Youp van ‘t Hek krijgt oeuvreprijs
Lees ook:Dode en zwaargewonde bij Amsterdam Dance Event
Lees ook:Oudejaarsconférence Youp van ‘t Hek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>