Youp hele maand november in Carré

Youp van ‘t Hek staat de hele maand november in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dinsdag 5 tot en met zaterdag 30 november speelt hij zijn voorstelling Wigwam (teaser: klik hier). In deze maand bereikt Youp een mijlpaal, aldus het theater: zijn 200e voorstelling in Carré. Onlangs vond de cabaretier zijn vijftig jaar oude wigwam terug, vanwaaruit hij als kind de wereld om zich heen bekeek.

Een beetje afgesloten en in zijn eigen wereld. De wereld daarbuiten ‘is niks veranderd’, zei hij op AT5. Eigenlijk zit hij nog steeds in die wigwam, vindt hij zelf. In die afzondering schrijft hij columns, bedenkt theatervoorstellingen en verzint verhalen. Ook Wigwam belooft weer een ‘typische Youp-avond’ te worden, waarin hij praat, schreeuwt, zingt en fluistert, in de hoop dat het publiek lacht, het liefst hard. En om alles: de wereld, het leven op die wereld en om Youp. Na Carré toert Youp nog tot eind januari met Wigwam door het land (speellijst: klik hier).

Lees ook:Youp van ‘t Hek krijgt oeuvreprijs
Lees ook:Oudejaarsconférence Youp van ‘t Hek
Lees ook:Voorstellingen Youp van ‘t Hek geannuleerd na hartoperatie
Lees ook:Jubileum Van Dick Hout in Carré
Lees ook:Verbouwing 225-jarige Kleine Komedie Amsterdam klaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>