Museumplein: Art Square Amsterdam

Tot en met donderdag 30 juli is het Museumplein in Amsterdam één grote kunstmarkt, tijdens de vierde editie van Art Square Amsterdam. Vijftig kunstenaar tonen hun werk: ‘kunstenaar die het een eer vinden om op het Museumplein te exposeren, krijgen daarvoor een kans’. Deze editie staat in het teken van 125e sterfdag van Vincent van Gogh (1853-1890): de beroemde schilder stierf op 29 juli.

Het Van Gogh Museum biedt speciale rondleidingen, waarna een gastheer de deelnemers terugbrengt naar Art Square Amsterdam voor een drankje. Ook daar is een persoonlijke rondleiding mogelijk langs de kunstenaars.

Lees ook:Art Square Amsterdam, gast van de Hermitage 14-17 april
Lees ook:Museum De Fundatie bezit een heuse Van Gogh
Lees ook:Leiden viert De Nacht van Rembrandt
Lees ook:Herfstvakantie in het Van Gogh Museum: Familiedagen
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 10

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>