Guus Meeuwis lanceert nieuwe schoolmusical voor War Child

Maandag 13 januari werd in theater Carré in Amsterdam de schoolmusical ’De Koning Te Rijk’ gelanceerd. Guus Meeuwis neemt het stokje over van Marco Borsato en is het nieuwe gezicht voor de nieuwe musical voor War Child. Zijn liedjes ‘Open Armen’ en ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’  worden opgenomen in het scripts van het verhaal.

De musical is voor kinderen uit groep acht, die afscheid nemen van de basisschool. Het verhaal gaat over kinderen die een opstel moeten schrijven over oorlogskinderen. Ze raken verzeild in een avontuur met een schip dat door de tijd kan reizen en langs belangrijke verhalen in het verleden vaart. Ze ontmoeten Anne Frank, leren over kinderrechten en ontdekken dat oorlog dichtbij kan zijn. Marco Borsato bedacht het idee van een War Child musical die in 2011 werd gelanceerd. Maar liefst 2400 scholen voerden de musical de afgelopen jaren op.

Lees ook:Guus Meeuwis eregast bij landelijke première War Child schoolmusical in Bussum
Lees ook:Woerdense Vakantieweek – sinds 63 jaar als laatste week zomervakantie
Lees ook:Symphonica in Rosso met Marco Borsato in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Concert 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends te zien op Kanaal 13
Lees ook:Radio 538-karavaan toert door Nederland voor Warchild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>