Amsterdam Roots Festival 2013

home-blue[1]Donderdag 4 tot en met zondag 7 juli 2013 beleeft de hoofdstad de 16e editie van het Amsterdam Roots Festival, het jaarlijkse festival voor wereldmuziek en wereldcultuur. Dan bieden de Melkweg (donderdag en vrijdag), het Bimhuis (donderdag en zaterdag) en het Muziekgebouw aan ‘t IJ (zaterdag) zang, dans, cultuur en cross-overs uit de hele wereld. Amsterdam Roots vindt indoors plaats, maar het hoogtepunt op zondag 7 juni is net als vorig jaar in de buitenlucht in het Oosterpark: Roots Open Air.

Met de focus op nieuw talent, klinkt van 13.00 tot 22.00 uur vanaf zes podia actuele muziek uit onder andere België, Mali, de republiek Congo, Tunesië, Zimbabwe, Mexico en Zuid-Korea. Traditionele onderdelen zijn de dansworkshops voor kinderen en volwassenen en de inmiddels beroemde Roots Bazaar in het park, met een lint van zo’n 125 kramen met producten en eten uit alle windstreken.

Lees ook:Amsterdam Roots Festival
Lees ook:Amsterdam Roots Festival 2012
Lees ook:Amsterdam Roots Festival 2009
Lees ook:Afrovibes Festival in Amsterdam
Lees ook:Zuidelijk passie op de Drijf-Inn Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>