Afrovibes Festival in Amsterdam

Vrijdag 15 en zaterdag 16 november komt Zuid-Afrikaanse cultuur naar Amsterdam. Op het Afrovibes Festival (trailer: klik hier) wordt theater, dans en muziek uit Zuid-Afrika gekoppeld aan de lokale theaterscene in het Bijlmer Parktheater en het MC Theater op de Westergasfabriek in Amsterdam. Naast nieuw en gevestigd Afrikaans talent staan er voorstellingen van artiesten met roots in de Bijlmer op het podium.

In de foyer van het Bijlmer Parktheater is de expositie Walking the Streets of Durban – Amsterdam te zien, met foto’s uit Amsterdam Zuidoost vanuit Zuid-Afrikaans perspectief gezien. Tussen het Bijlmer Parktheater en het MC Theater pendelt een taxibusje heen en weer, met Poetry Circle Nowhere, een theatrale beleving op de achterbank.

Lees ook:Bijlmer Parktheater viert vijfjarig jubileum
Lees ook:Walking with Dinosaurs in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Julidans 2017 in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Roots Festival 2009
Lees ook:Kwaku Summer Festival 2014 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>