Kunst & Antiek Weekend Naarden 2013

Donderdag 24 tot en met zondag 27 januari 2013 vindt in de Grote Kerk in Naarden de 16e editie plaats van het Kunst & Antiek Weekend (2014: klik hier). Het beursoppervlak is uitgebreid met een paviljoen direct verbonden aan de kerk. Naast de bestaande deelnemers die er al jaren exposeren, krijgen meerdere toonaangevende nieuwe kunsthandelaren nu ook de kans om zich te presenteren. In totaal zijn er dit jaar meer dan zestig standhouders.

 

 Al 16 jaar staat het Kunst & Antiek Weekend Naarden bekend als een publieksbeurs op niveau met een intieme ambiance in de karakteristieke vestingstad Naarden-Vesting, met antieke meubelen, zilver, juwelen, porselein, schilderijen, tekeningen en prenten van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan hedendaagse kunst. Buiten de kerk, bekend om de jaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus Passion,  staan veel galeries, antiek- en interieurwinkels in het vestingstadje. De beurs is te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.30 uur: dan kunnen twee bezoekers vanaf 17.00 uur voor de prijs van één naar binnen. De avondbeurs wordt muzikaal opgeluisterd. Tickets (kortingsbon): zie website. Vrijdag en zaterdag zijn er lezingen in de Burgerzaal van het Stadhuis, tegenover de kerk. Restaurant Het Arsenaal van cuisinier Paul Fagel biedt lunch- en dinerarrangementen. Parkeren kan gratis in en rond de vesting; VOLVO Buitenweg verzorgt een gratis shuttleservice.

Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden 2015
Lees ook:Kunst- en Antiekweekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2016
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>