Kunst en Antiek Weekend Naarden 2015

Naarden_klDonderdag 22 tot en met zondag 25 januari is de Grote Kerk in Naarden-Vesting voor de 18e keer een paradijs voor kunstliefhebbers tijdens het Kunst & Antiek Weekend (2016: klik hier). Op de beurs gaan kunst en antiek traditiegetrouw hand in hand en wordt geroemd als ‘gemoedelijke verkoopexpositie van hoge kwaliteit. Meer dan 60 galeries en kunsthandelaren presenteren oude, moderne en hedendaagse kunst. Alle objecten zijn van tevoren door experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit.

Ieder jaar trekt de beurs een groot aantal bezoekers uit Nederland en België. Bij regionale bezoekers uit het Gooi is vooral de gezellige Freiday-night Special geliefd, wanneer ze twee entreekaarten kunnen kopen voor de prijs van één. Daarnaast zijn er verschillende lunch- en diner-arrangementen. Buiten de kerk, bekend om de jaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus Passion, staan veel galeries, antiek- en interieurwinkels in het vestingstadje, waar het iedere zondagmiddag koopzondag is. De beurs is alle dagen te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.30 uur. Parkeren kan gratis aan de noord- en zuidkant van de vesting; VOLVO Buitenweg verzorgt een gratis shuttle-service.

Lees ook:Twintigste editie Kunst & Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2016
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2013
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>