Kunst- en Antiekweekend Naarden

Donderdag 26 tot en met zondag 29 januari 2012 vindt in de Grote Kerk in Naarden voor de 15e keer het Kunst & Antiek Weekend plaats (2013: klik hier): ‘een echte koopbeurs op niveau met een intieme ambiance middenin de karakteristieke vestingstad Naarden’, belooft de website: antieke meubelen, zilver, juwelen, porselein, schilderijen, tekeningen en prenten van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan hedendaagse kunst. Ook voor deze lustrumeditie komen naast gerenommeerde antiquairs meerdere toonaangevende galeries en kunsthandelaars. Donderdagmiddag vindt er in het Stadhuis een lezing plaats over Hollandse impressionisten. Net als vorig jaar is er op vrijdag vanaf 17.00 uur het ‘Samen-1’ arrangement: twee voor de prijs van één, plus een glas Prosecco en een borrelhapje in de Brasserie middenin de kerk. Parkeren kan gratis in en rond de vesting; Volvo Buitenweg verzorgt een gratis shuttleservice. De deuren staan open van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.30 uur. 

Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2013
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2011
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>